false

Provningar

ÖL-PROVNING

Följ med oss på en smakupplevelse! Vi utforskar ölens alla mångskiftande smaker, dofter och utseende. Under provningens gång får du också kunskap om olika öltypers härkomst och om ölbryggningens råvaror

Kan anordnas för grupper (minst 6 pers) Ölskola tar ca 2-3 timmar.

VINPROVNING

En av våra vinagenter tar oss med på en spännande resa där vi får möjlighet att dofta, smaka och iaktta de olika druvornas hemligheter. Vi prövar vår förmåga i att se likheter och skillnader på olika sorters vin och får lära oss mer om olika vindistrikt.

Kan anordnas för grupper (minst 6 pers) Vinprovning tar ca 2-3 timmar.

EN SPÄNNANDE RESA
Vilket vin passar ihop med en camembert? Varifrån kommer en äkta parmesan? Kan man dricka vitt vin till ost? Lär dig mer om ostens egenskaper och historia. Vi tar dig med på en spännande resa och smakar oss fram genom nya kulinariska upplevelser.

Kan anordnas för grupper (minst 6 pers) Ostprovning tar ca 2-3 timmar

WHISKYNS VÄRLD

Följ med oss på en smakupplevelse! Vi utforskar whiskyns alla mångskiftande smaker, dofter och utseende. Under provningens gång får du också lära dig mer om whiskyns härkomst och hjälp med att reda ut en mängd olika begrepp inom whiskyvärlden.

Kan anordnas för grupper (minst 6 pers) Whiskyprovning tar ca 2-3 timmar.

CHOKLADPROVNING

Karin Thorvaldsson berättar om chokladens historia och härkomst. Vi lär oss känna igen och smaka av olika sorter och får också en fördjupad kunskap i de olika kakaobönerna. Det finns också möjlighet att prova olika drycker till chokladen.

Kan anordnas för grupper (minst 6 pers). Chokladprovning tar ca 2 timmar..

OSTRONKURS

Erbjud dina gäster en upplevelse de aldrig glömmer! Ostron har alltid varit mytomspunna och många tror att denna havets delikatess bara är för en liten skara människor av flera skäl, mytomspunnet ja, men ostron är något som alla kan och bör lära känna bättre, om inte för den goda smakens skull.

Vår ostronkurs har blivit mycket populär och ger deltagarna lite kunskap i något som många aldrig tidigare kommit i kontakt med tidigare, att tillsammans med kolleger, vänner, kunder m.fl. lära sig om ostronet, dess historia och myter, lära sig öppna dem på rätt sätt med rätt utrustning samt avslutningsvis inmundiga dessa med utvalda tillbehör och tillhörande dryck är en härlig upplevelse och mycket uppskattat.

Pris för upp till 25 personer 3500:- exkl moms samt 50:- exkl moms per person för två ostron med tillbehör.

false