false

Mindfulness

Må Bättre

Har du en önskan om att utvecklas, Må Bättre  och att känna större harmoni och tillfredställelse? Lili-Anns målsättning med verksamheten är att glädja, entusiasmera, motivera och engagera. Låt henne dela med sig av sina erfarenhet och kunskaper och hjälpa dig till ett ”Må-bättre-liv”!

Kan anordnas för grupper
Kursen hålls av: Lili-Ann Kleén Hälsopedagog/kroppsterapeut

Tidsåtgång: ca 1 1/2 – 2 timmar
Pris: 5500 kr exkl moms

Lili-Ann Kleén arbetar sedan 1989 med Hälsa, Helhet och Harmoni, genom kurser, föreläsningar & privatlektioner. En inriktning som kändes naturlig för henne var efter att under en längre period (flera år) rest runt om i världen, tagit del av andra kulturer och på så sätt fått ett nytt perspektiv på tillvaron. Lili-Ann är både skrattinspiratör och hälsopedagog. En önskan att inspirera & hjälpa andra till ett mer ”helt” liv….

Besök Lili-Anns hemsida om du vill veta mer: www.halsohornan.info

Nedan presenteras ett urval av vad Lili-Ann har att erbjuda. Vi förmedlar kontakten sedan arbetar hon fram ett koncept som passar just er.

MINDFULNESS “Mental styrketräning”

Vi provar på Mindfulness och laddar oss med positiv energi. Vi hittar redskap att hantera stress och jobbiga situationer, en kurs som alla kan ha användning av.

SKRATTA DIG PIGG

Positiv tankekraft, humor, leenden. vardagsglädje. Kan det minska sjukfrånvaro och öka frisknärvaro? Vad händer i kropp och knopp? “Skrattretande”, förlösande och endorfinhöjande övningar avslutar denna timme.

PAUS & KONTORSYOGA

Andning & avspänning Micropaus med enkla övningar för mer närvaro i nuet. Andning som hjälper oss att hitta fokus, koncentration och energi. Praktiska tips på kontorsyoga, yoga i bilen eller kanske i affären?

PAUSMASSAGE

Vi övar 2 och 2, inga oljor utan med kläderna på. Här får du lära dig enkla grepp som löser spänningar i axlar nacke och övre ryggen. Perfekt massage för paus på jobbet, ökar gemenskapen, energin och effektiviteten.

SPA-PRODUKTER, NATURENS APOTEK

Lär dig göra sköna lätta badmassage- och hudoljor m.m. i och från ditt eget kök. Aromaterapi: väldoftande, läkande och välgörande.