PENSIONATET I GÖTEBORGS SÖDRA SKÄRGÅRD
Telefon 031-973230
JOBBA PÅ SKÄRGÅRDSPENSIONAT
Vill du bli en av oss?
Vi är en liten arbetsplats med 6 fastanställda och ett trettiotal säsongsarbetare som alla har lång erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Flexibilitet och god samarbetsförmåga är viktiga egenskaper för att alla ska trivas och vi ser gärna att du som söker dig till oss har en positiv, glad och utåtriktad personlighet. På pensionatet arbetar vi med högkvalitativa och närproducerade produkter och tror på den totala upplevelsen där mat och vin samspelar med presentation och dukning.


SOUS CHEF SÖKES!
Fast anställning


Du kommer att finna ett trivsamt skärgårdspensionat med många återkommande gäster, där de allra flesta verkligen älskar det vi gör. De uppskattar allt från miljön ute och inne på hotellet, det personliga mottagande i restaurangen och så klart vår mat. Vi är stolta för vårt kök.

Här arbetar vi med säsongens råvaror som vi köper av den bästa klass vi kan finna. Det mesta är lokalt producerat och ekologiskt. Vi tillagar mest fisk och skaldjur men även nöt, lamm och vilt.

Vi söker dig som har lång erfarenhet från klassiskt och rejäl matlagning och à la carte. Det är viktigt att du verkligen brinner för mat och dryck och att du känner för att verkligen ge allt för gästen. Arbetar du på detta sätt så är du varmt välkommen i vårt team!

Vi kan erbjuda en bra och trivsam arbetsplats, vi kommer överens om en lön som passar. Från september till januari kommer du att ta det fulla ansvaret i köket när vår köksmästare är föräldraledig. Vi behöver 1 person för heltidsarbete året runt.

Hör gärna av dig om du är intresserad att veta mer om oss!

Kontakta Jerker Albrechtsson som är vår köksmästare
koket@pensionatskaret.se
031 97 32 30

Varmt välkommen!
Ylva, Ola & Jerker


KOCK SÖKES!

Vi söker dig med härlig personlighet och flera års erfarenhet från yrket. Vi vill att du är van vid att ta eget ansvar, är initiativrik, noggrann, ambitiös och att du har ett brinnande intresse för mat och vin.

Läs mer här» Kock.pdf


SERVERINGSPERSONAL SÖKES!

Vi söker dig med härlig personlighet och flera års erfarenhet från yrket. Vi vill att du har förmåga att ge gästen stor uppmärksamhet, utmärkt service och att du har ett brinnande intresse för mat och vin.


HOVMÄSTARE SÖKES!

Vi söker dig med härlig personlighet och flera års erfarenhet från yrket. Vi vill att du är van vid att ta eget ansvar, är initiativrik, noggrann, ambitiös och att du har ett brinnande intresse för mat och vin.

Läs mer här» Hovmastare.pdf


Pensionat Styrsö Skäret är medlem i VISITA, vilket innebär att sedvanliga försäkringar och kollektivavtal finns. Vi tillämpar branschanpassat arbetstidsavtal och individuell lönesättning.
Läs mer om vårt erbjudande
Läs mer om vårt erbjudande
Läs mer om vårt erbjudande
Phone: +46 31 973230          info@pensionatskaret.se     Postaladress: Pensionat Styrsö Skäret AB, Skäretvägen 53, SE-430 84 Styrsö, SWEDENOm Cookies