false

Välkommen till oss

Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill göra en bokning.

Pensionat Styrsö Skäret
Skäretvägen 53
430 84 Styrsö, Sweden

Telefon 031-973230
e-mail: info@pensionatskaret.se

Bokning/reception

Katarina 031-973230
katarina@pensionatskaret.se

Köket/köksmästare

Jerker 031-973230
koket@pensionatskaret.se

Ylva Sjöberg

Pensionatsägare
Restaurangchef/Driftschef
031-973230
ylva@pensionatskaret.se

Ola Tulldahl

Pensionatsägare
Hotellchef/Marknad/Press/Personal
031-973230
ola@pensionatskaret.se

Hitta hit

Ta skärgårdsbåten till Styrsö Skäret

Det är lätt att ta sig till oss, skärgårdsbåten avgår ofta från Saltholmen och du tar dig till Styrsö Skäret på ca 15 min. Under sommaren avgår båten även från Stenpiren 2 gånger per dag.

Du behöver inte förboka din båtresa utan åker med västtrafiks färdbevis och läser av ditt kort när du går på båten. Det går också att köpa biljett av däcksman på båten.

Du tar dig till Saltholmen med spårvagn 11, buss 114 eller taxi från city. Det går också bra att parkera den egna bilen vid Saltholmens eller Långedrags parkering.

Välj den båt som går till Styrsö Skäret! När båten passerar bron mellan Styrsö och Donsö är det dags att göra sig beredd för avstigning. Meddela däcksman att du tänker gå av vid Styrsö Skärets brygga.

Från Skäret är det bara 5 minuters promenad tills du är framme. Du kan se pensionatet redan när du stiger av båten vid Skärets brygga.

Styrsö är en bilfri ö och du måste parkera bilen på fastlandet innan du tar båten till Styrsö Skäret!

Från Oslo:
Högerfil i Tingstadstunneln. Kör mot Stena Lines terminal genom Götatunneln mot Malmö. Fortsätt förbi Stena Line och passera avfart mot Älvsborgsbron. Sväng av höger mot Långedrag och följ vägen ända ut till Saltholmen.

Från Karlstad/Stockholm:
Kör mot Stena Lines terminal genom Götatunneln mot Malmö. Fortsätt förbi Stena Line och passera avfart mot Älvsborgsbron. Sväng av höger mot Långedrag och följ vägen ända ut till Saltholmen.

Från Landvetter/Malmö:
Sväng av vid Åbromotet “Göteborg Väster Hamnar” Kör mot Frölunda Sväng av mot Långedrag Sväng vänster vid Torgny Segerstedsgatan. Följ vägen mot Långedrag/Saltholmen

Spårvagn från Göteborgs centralstation

Ta spårvagnslinje 11 mot Saltholmen, från Drottningtorget vid centralstationen. Det går också bra att åka med buss 114 från Brunnsparken. Vid ändhållplatsen Saltholmen byter du till skärgårdsbåt mot Styrsö Skäret.

Spårvagn från Stena Line

DANMARKSTERMINALEN:
Gå gångbron från terminalbyggnaden över till Masthamnsgatan, gå till vänster tills du kommer fram till Järntorget. Ta spårvagnslinje 11 från Järntorget mot Saltholmen. Vid ändhållplatsen Saltholmen byter ni till skärgårdsbåt mot Styrsö Skäret.

TYSKLANDSTERMINALEN:
Ta spårvagnslinje 9 från hållplatsen Chapmans Torg mot Kungsten, byt till linje 11 mot Saltholmen. Vid ändhållplatsen byter ni till skärgårdsbåt mot Styrsö Skäret.

Ta flygbussen från Göteborg City Airport eller Landvetter till Nils Ericssonsplatsen. Gå igenom centralstationen till Drottningtorget och välj spårvagnslinje 11 mot Saltholmen. Det går också bra att åka med buss 114 från Brunnsparken. Vid ändhållplatsen Saltholmen byter du till skärgårdsbåt mot Styrsö Skäret.

Boka egen taxibåt

Vill ni åka båt direkt från centrala Göteborg hjälper vi er gärna att boka sjötaxi direkt till Styrsö eller kontakta rederierna själv.
Börjesson sjötaxi: 031-971705 | Kulturbåtarna: 031-101015 | Seaside Shuttle: 031-929410

Ca priser
Enkel resa: från 4600:- för grupp upp till 80 pers
Tur & retur: från 8200:- för grupp upp till 80 pers
Priset är exkl moms. Denna resa måste förbokas

Parkeringskarta

Båttider från Saltholmen 

Västtrafiks reseplanerare

Taxi Göteborg, ring 031-650 000

Taxi Kurir, ring 031-27 27 27

Vad tycker du om oss?

Recensera oss gärna

Lämna en hälsning och berätta om er vistelse hos oss på pensionatets Facebooksida.

Ge oss ett betyg och skriv gärna några rader om oss på vår sida hos TripAdvisor.

Bild & Press

Sagt och skrivet om pensionatet

I vårt pressrum hittar du recensioner, artiklar och filmer om Pensionatet. Här finns också högupplösta bilder som går bra att ladda ner för redaktionellt bruk.

Pressansvarig: Ola Tulldahl 031-973230

Jobba hos oss

Vi är en liten arbetsplats med 6 fastanställda och ett trettiotal säsongsarbetare som alla har lång erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Flexibilitet och god samarbetsförmåga är viktiga egenskaper för att alla ska trivas och vi ser gärna att du som söker dig till oss har en positiv, glad och utåtriktad personlighet. På pensionatet arbetar vi med högkvalitativa och närproducerade produkter och tror på den totala upplevelsen där mat och vin samspelar med presentation och dukning.

KOCK SÖKES

Till våren söker vi dig som har ett härlig och glad kock som kan matcha våra gästers behov! Du kommer att hamna på ett trivsamt skärgårdspensionat i Göteborgs skärgård där vi bedriver hotell, konferens och restaurang. Vi har många återkommande gäster och de allra flesta verkligen älskar det vi gör. De uppskattar allt från miljön ute och inne på hotellet, det personliga mottagende i restaurangen och så klart vår mat. Vi är stolta för vårt kök där vi har en fantastisk köksmästare som är van att planera och hålla en god ordning och samtidit producera en fantastisk meny. Här arbetar vi med säsongens råvaror som vi köper av den bästa klass vi kan finna. Det mesta är lokalt producerat och ekologiskt. Vi tillagar mest fisk och skaldjur men även nöt, lamm och vilt.

Vi söker dig som har lång erfarenhet från à la carte köket. Det är viktigt att du verkligen brinner för mat och dryck och att du känner för att verkligen ge allt för gästen. Arbetar du på detta sätt så är du varmt välkommen i vårt team! =)

Vi kan erbjuda en bra och trivsam arbetsplats, vi kommer överrens om en lön som passar, du har möjlighet att sova över och ta ett dopp i havet före eller efter jobbet. Vi behöver hjälp redan i maj och kan erbjuda fulltid från mitten av maj till slutet av september. Är du rätt person så kommer det att vinnas många timmar att jobba fram till december och även under vintern.

Vi kan hjälpa till att finna boende på ön.

Hör gärna av dig om du är intresserad att veta mer om oss!

Kontakta Jerker Albrechtsson som är vår köksmästare koket@pensionatskaret.se 031 97 32 30

Varmt välkommen!

Ylva Sjöberg & Ola Tulldahl

SERVERINGSPERSONAL SÖKES

Vill våren söker vi dig som har härlig personlighet och flera års erfarenhet från yrket. Vi vill att du har förmåga att ge gästen stor uppmärksamhet, utmärkt service och att du har ett brinnande intresse för mat och vin.

HOVMÄSTARE SÖKES

Just nu söker vi ingen hovmästare, men till våren behöver vi en duktig person som är van all leda arbetet i restaurangen och har god kunskap av mat och vin.